Agenda

Cursus Intuïtieve ontwikkeling (4 dagdelen) VOL

Data: woensdagen 19 januari, 2 februari, 16 februari en 2 maart 2022

Tijd: 14.00 -16.30 uur

Plaats: Buorren 9 Hidaard in de paalwoning

Investering 225 euro 

(opgave voor 4 avonden i.v.m. de groepsdynamiek) 

 

Er zijn een beperkt aantal plekken dus geef je snel op. 

 

In deze roerige tijd waarin ieder in zijn eigen kracht mag gaan staan kan deze cursus jou handvaten geven om bij jou eigen gevoel te blijven en daar naar te handelen. Wil jij die innerlijke kracht ook ervaren geef je dan op?

Intuïtie is een gevoel een energie die binnen je lijf is. Je gevoel, een stem in je hoofd die zegt, nee niet doen, ga daarheen, vermijd dat. Je zesde zintuig. Het is een spiritueel bewust zijn. Iedereen heeft een zesde zintuig. hoe meer aandacht je hier aan besteed, hoe beter deze ontwikkelt. Net als je lichaam en je hersenen kun je dit zesde zintuig dus gewoon trainen. Het is niets zweverigs het laat je ervaren hoeveel innerlijke kracht je bezit en/of je er nog veel meer gebruik van  mag gaan maken. Zonder oordeel en vrij om wie jij bent. 

Wat gaan we doen:

* Meditatie en intuïtie ontwikkelen met oefeningen

* Foto lezen ook wel psychometreren genoemd

* Opstellingen/ Familieopstellingen/ Systemisch werk met diverse thema's 

Hoe gaat een opstelling in zijn werk? Een (familie)opstelling wordt gehouden in een ruimte, met hierin een begeleider en een beperkt aantal cliënten (vraagstellers) en meerdere toeschouwers/representanten. De vraagsteller kiest personen uit het publiek die de gekozen elementen gaan representeren en stelt deze representanten op in de ruimte. Vanuit deze weergave gaat de begeleider aan het werk met deze opstelling.

Een opstelling begint als iemand een vraag inbrengt. De begeleider neemt een kort interview af om wat meer informatie over de situatie te krijgen en stelt voor bepaalde elementen op te stellen. De thema’s waarvoor een opstelling kan worden gedaan kunnen zijn: jou plek in het je gezin, familie, herkomst, relatie, werk, ziekte etc.

Bij opstellingen kijken we naar je jeugd en de achtergrond van het gezin waarvan je deel uitmaakt en welke invloeden die teweeg brengen in jou functioneren en /of je gezondheid. In veel van de gezinnen nemen de kinderen de gevoelens en emoties van hun ouders over. Hierdoor kunnen ook veel later nog problemen ontstaan. Een opstellingen kan veel helderheid brengen in het herkennen en opstellingen van dergelijke situaties. Een opstelling kan ook in één op één verband uitgevoerd worden.

Op deze manier worden onbewuste patronen en blokkades zichtbaar en wordt hierin daadwerkelijk verandering gebracht, er vind inzicht en bewustwording plaats.

 

Wat levert het op: Inzicht over jezelf, communicatieve vaardigheden, vertrouwen op jou gevoel. 

 

Ervaring cliënt:  Het geeft inzicht en verheldering en vooral vertrouwen. De opstellingen waren fenomenaal. Ik heb genoten van de groep, de bijzondere locatie in de paalwoning, veilige omgeving, niets zweverig, veel praktijk. laagdrempelig, een verrijking. Een aanrader voor ieder die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Iedereen heeft wel issues op zijn levenspad waar die tegen aan loopt en delen is helen.

 

Fijn je te ontmoeten.

Mocht je vragen hebben bel me gerust 06-30942112Meld u aan