Agenda

Festival"Better Together" in Bolsward Stoelshiatsu en workshop Familie opstellingen, Neem jij jou plek in?

Binnenkort sta ik op het Festival "Better Together" in Bolsward.
Het festival draait naast inspiratie natuurlijk ook vooral om ontspanning. "mei elkoar".
Daar verzorg ik Stoelshiatsu en een workshop Familieopstellingen

 

Wanneer: zaterdag 20 juli a.s.

Waar: Julianapark Bolsward

Tijd: 13.00-18.00 uur

 www.bettertogetherfestival.nl

 

Wellicht ontmoeten we elkaar.

Investering: eigen bijdrage

 

STOELSHIATSU 

“Leven is Stroming, Stroming is leven”

StoelShiatsu is ook een onderdeel van mijn werkzaamheden o.a. bij bedrijven. De cliënt zit op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen. Je zorgt dat de energie waar blokkades zitten weer gaat stromen vandaar de naam “De Stroming”.

Kort samengevat zijn dit de resultaten van stoelshiatsu:

bewustwording
lichamelijke en geestelijke ontspanning
toename concentratievermogen
verhogen van energie

 

 FAMILIEOPSTELLINGEN


Familie- of organisatieopstellingen zijn een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. Een opstelling is een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven. Tijdens een opstelling gaan we ‘systemisch kijken’. Dat wil zeggen: oog hebben voor het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie- of organisatie)systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en de toekomst.

Tijdens een opstelling worden alle elementen van het krachtenveld van jouw vraag of vastgelopen proces in kaart gebracht. Dit doe je door een probleem centraal te stellen, bijvoorbeeld dat veel van wat je doet niet goed afloopt of dat je erg vaak verantwoordelijkheden neemt die eigenlijk niet de jouwe zijn of dat je altijd moeite hebt met autoriteit. 

Wil je inzicht in wat je met je meedraagt? Heb je al veel onderzocht en ontdekt, maar is er in de praktijk nauwelijks iets veranderd?

We gaan hiervoor naar jou verlangen, je bestaan, je afkomst, je relatie, je ouderschap, je kind, je lijf, je ziekte, je zorg, je talenten, je bedrijf, je doel, je gemis, je twijfel, je kracht. Dan valt veel op z’n plek en gaat het weer stromen.

Hierdoor gaat je hart open en komt er ruimte en rust. Dat maakt de weg vrij voor werkelijke verandering.

Een opstelling kan helderheid brengen, opluchting, inzicht. Het kan een goede volgende stap duidelijk maken. Het kan iets voor je in werking zetten waar analyseren of praten ophoudt.

 Meld u aan