MG_3945_hoge_resolutie.jpg

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

 

Wat betekent intuïtie?  

Intuïtie is een gevoel een energie die binnen je lijf is. Je gevoel, een stem in je hoofd die zegt, nee niet doen, ga daarheen, vermijd dat.  Iedereen heeft een zesde zintuig. hoe meer aandacht je hier aan besteed, hoe beter deze ontwikkelt. Net als je lichaam en je hersenen kun je dit zesde zintuig dus gewoon trainen.

Iedereen is het er over eens dat een mens vijf zintuigen heeft: we kunnen horen, zien, proeven, voelen en ruiken. Maar soms ‘weten’ we iets, zonder dat we een verklaring kunnen geven. En dat ‘gevoel’ (ook wel het ‘onderbuik-gevoel’ genoemd) past niet in een van deze vijf categorieën. Dat noemen we ons zesde zintuig.
Velen noemen dit intuïtie, maar er zijn er ook die denken dat het meer is dan dat. Of het nu je intuïtie is of een goed ontwikkeld zesde zintuig zorgt ervoor dat je meer weet dan met je andere vijf zintuigen.

Ervaring deelnemer: Hedwig is een bijzonder nuchter mens met een open hart die met beiden benen op de grond staat met een dosis humor. Ze deelt met warmte haar gaven en inzichten. Ik heb genoten van de groep, de bijzondere locatie, veilige omgeving, een verrijking, je bent een goed voorbeeld die al op haar intuïtie vertrouwd. Een aanrader!

 

 

 

Hoe te ontwikkelen.

 1. je  bewust worden van je  zesde zintuig. Eerst moet je beseffen dat je een innerlijke kompas hebt waaruit je kracht kan putten en waarvan je kan profiteren.

2. is het accepteren van je intuïtieve gave wanneer het zich aandient in je leven. Alleen bewust zijn is niet genoeg  daarvoor moet je de leiding die je ontvangt van je innerlijke leraar echt verwelkomen en vertrouwen.

De cursus komen de volgende onderdelen aan de orde,  (familie) opstellingen, meditatie, foto lezen (psychometreren) chakra uitleg.

Je leert nog meer op jezelf te vertrouwen.  Er is tevens ruimte voor eigen inbreng.
Wil je je graag persoonlijk ontwikkelen?

Sta je op een kruispunt in je leven?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

Wees trots op wie je bent.

Lees meer