• DSC_9367.jpg
  • DSC_9391.jpg
  • DSC_9427.jpg
  • DSC_9437.jpg
  • DSC_9438.jpg
  • DSC_9462.jpg
  • DSC_9472.jpg
  • DSC_9503.jpg
  • DSC_9405.jpg
  • DSC_9355.jpg
  • Pauw.jpg

Ervaringen

Op deze pagina vindt je de ervaringen van een aantal van onze cliënten en cursisten.

Lezing Flower Power markt Leeuwarden

 Titel lezing: Hooggevoeligheid: Is intuïtie een gave? 

Heel echt, puur, aards, no-nonsense, geeft veel vertrouwen. 

 

Meinte

Cursus Intuitieve ontwikkeling

Hedwig deelt met veel warmte haar gaven en inzichten. Ik heb er van genoten ook van de groepsgenoten, de sfeer en de veiligheid. Een aanrader!

januari 2020

Hannie

Cursus Intuitieve ontwikkeling

4 fijne avonden gehad met een besloten groepje, voelde vertrouwd, fijne begeleider.

Bedankt voor de inspirerende avonden.

Een aanrader!

Karin

Cursus Intuitieve ontwikkeling

Deze cursus heb ik als inspirerend ervaren. De opstellingen hebben mij geraakt. Verbazend dat je intuïtie zoveel waardevolle informatie kan geven.  Ik zou het mensen aanraden die veel in hun hoofd zitten. 

 

 

Wiepkje

Shiatsu

Ik ben Lize (8 jaar) en als ik naar Hedwig ga denk ik yes eindelijk weer eens naar haar toe want ik durf daar alles te zeggen en kan ik mijn gevoel kwijt zonder dat er rare blikken op worden gezet. Ik heb er ook heel veel aan. Mijn problemen worden hier opgelost en trouwens het is ook zo leuk omdat Hedwig zo super lief is. 

 

 

Lize

Shiatsu

Wat fijn dat je op mijn pad bent gekomen. Ik heb mogen ervaren je je bij mij goed hebt aangevoeld waar letterlijk mijn blokkades zitten. Ik voel dat ik weer beter in mijn lichaam zit en bewuster ben van mijn patronen. Ik voel me een prettiger mens worden door jou. 

Dank je wel!

 

Tineke

Shiatsu in combinatie met coaching

 

Iedere keer bespreken we een "vraagstuk" die (spontaan) in het moment opkomt. Je helpt mij om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen, geeft me inzichten die ik op dit moment zo nodig heb. Steeds een stapje dichter naar mezelf toe. Prachtig wat je doet, hoe je het doet! Soms confronterend maar altijd liefdevol en open. De combi van de begeleiding in woorden, het geven van inzichten met shiatsu is erg bijzonder en super waardevol.

Tige tank!

 

Catharina

Stoelshiatsu bij bedrijven

Sinds enkele jaren doen we voor onze kantoormedewerkers stoelmassage door Hedwig Ydema

Hedwig komt bij ons op de zaak en elke medewerker krijgt en behandeling van ca. 15 minuten

We doen dit iedere maand.

Het voldoet ons en onze medewerkers erg goed

Voor onze bedrijfsvoering zien we dit in het kader van duurzame inzetbaarheid

Bouwbedrijf Bootsma Tirns

Shiatsu

Bij Hedwig fiel ik mij thus en hjirtroch kin ik fjille en mij deljaan. Hedwig makket dat ik nei de behandeling wer mei beide fuotten op de grun stean. De wieze wer op is dat wat der untstjit mar altyd yn samenspraak. In hearlike romte om te wezen en in hearlike erfaring om te undergean. 

Janny

Systemische opstelling met paarden

Heel bijzonde, intensief! Heel dankbaar om dit mee te mogen maken, brengt me veel ook al was ik representant waarbij een ander de vraag inbracht.

Liefdevol, bijzonder, geraakt.

Een kado voor mezelf.

Sandra

Shiatsu

Bij een behandeling is het net of word je hoofd uitgezet en overheerst een gevoel van rust. Het gaat erom dat je leeft vanuit je hart en passie en dat heb ik ervaren. Er volgde letterlijk zoveel stroming in mijn leven onvoorstelbaar. 

Auke

Shiatsu

Als ik jou niet had stond ik niet op het punt waar ik nu sta. Jouw rust, je handen je woorden brengen elke keer weer nieuwe inzichten. Dank dat je er voor me bent!

Judith

Systemische opstellingen met paarden

Ik heb Hedwig leren kennen via een vriendin van mij. Zij was erg enthousiast over de effecten van de paardencoaching. En zo ontmoeten wij elkaar op een network ontbijt. Daar was ze te gast en ik ben daar vast lid. Het klikte direct. Hedwig is een echt gevoelsmens en daar herken ik mezelf in. Ik was meteen geinteresseerd over het werk wat ze deed en ik voelde al snel dat ik ook (ooit) een sessie met een paard zou willen.

 

En enige tijd later was het zover. Ik nam de stap en maakte een afspraak. Hedwig informeerde me goed over wat ik kon verwachten en dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde. Want eerlijk gezegd ben ik best wat angstig voor paarden. Dat heeft ze helemaal bij me weggenomen. Eigenlijk zonder woorden. Ik wist nog niet wat mijn directe reden was voor de sessie, dus ik ben er open ingestapt. Hedwig voelde dit heel goed aan, en kon helemaal mee. Tijdens de sessie ontvouwde zich als vanzelf het thema.

 

Door haar heldere communicatie en het vragen of ik herkende wat ze me terugkoppelde, kon ik me helemaal openstellen voor wat er gebeurde. Ik voel een hartverwarmende betrokkenheid en passie bij Hedwig voor haar paard en voor mij als client. Ze volgt helemaal haar gevoel en is direct wanneer de situatie daar om vraagt en zacht als het zacht mag zijn. Maar altijd liefdevol. En dat spreekt me enorm aan. Voor mij is veiligheid en geborgenheid van groot belang om persoonlijke processen de ruimte te kunnen geven. Zonder oordeel. Daarnaast komt ze zeer professioneel en kundig over op mij. En dat geeft veel vertrouwen.

 

Na de sessie zijn er zoveel dingen in beweging gekomen. Alsof er uit het niets zaken in beweging kwamen die al vele jaren onzichtbaar waren of vast zaten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer aangenaam verrast was over de effecten. 

 

Daarom wil ik Hedwig van harte aanbevelen aan iedereen die stappen wil zetten in persoonlijk ont-wikkeling. Het onderzoeken welke plaats je hebt in je familiesysteem en om zo weer de juiste plek in te nemen. Zodat het weer gaat stromen. Ik ben regelmatig hard aan het werk  geweest, maar dan veel tegen de stroom in. En sinds kort voel ik het weer stromen, maar dan met de stroom mee. Wat een heerlijk gevoel.

 

En deze stap kan spannend zijn. Maar Hedwig ondersteunt je daar uitstekend in en zal altijd zonder oordeel kijken naar wie je bent en is gericht op wat je op dit moment nodig hebt. Ik kijk al weer uit naar onze volgende afspraak!\

Dankjewel Hedwig 

 

Iwan

Individuele paardencoaching

Onervaren en onbevangen ging ik de bak in met het mooie zwarte paard en wat het me bracht is bijna niet te beschrijven, echt zo bijzonder ,zo speciaal !! Ik ben er echt blij mee.

Dus Hedwig .Voor mij is zeker ook duidelijk dat dit jouw pad is.Samen met Ydwer ,je werkelijk prachtige locatie ,Joseph achter en naast je ,gaat het werkelijk stromen daar in Hidaard.

Je geeft mij kracht ,bewustwording, acceptatie, er mogen zijn. En dat kan alleen als jezelf een krachtige vrouw bent .

Door jouw coaching ,je intuïtie te gebruiken ,in de energie van de pion/issue te gaan staan en van daaruit mij puur te vertellen wat je voelde ,ervaarde ……maakte dat ik geraakt werd.

Door de handelingen van Ydwer ,de vertaling door jou .Waarna letterlijk en figuurlijk de shit los gelaten werd;-]Dat alles staat op mijn netvlies gebrand.Het blijft in mijn gedachten. Het wordt mij steeds duidelijker en voelt zo als een bevrijding .Dat ik mijn eigen leven meer mag gaan leven ;-]

Dus bij deze ;HEEL ERG BEDANKT !

Ria

Systemische opstellingen met paarden

Voor mij een heel bijzondere dag hier vandaag in Hidaard, zowel de sessie met Hedwig en het Friese paard Ydwer, als ook het lekkere eten van Joseph in de middag die hij gemaakt had. Een levenservaring rijker....

"Foar my in hiel bysundere dei hjirre hjoed yn Hidaard, sawol de sessie mei Hedwig en it Fryske hynder Ydwer,  In libbenserfaring wer ryker..."

Henk Bootsma

Systemische paardencoaching

Op 7 september heb ik systemische paardencoaching gedaan bij De Stroming. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en ging er met open vizier in. Het was een hele bijzondere ervaring om mee te maken. Vooral dat Ydwer (het prachtige Friese paard van Hedwig) je dingen duidelijk maakt waardoor dingen in je leven even niet goed gaan. Ydwer heeft me 3 keer van mijn plaats geduwd terwijl ik op diverse plekken in de paardenbak stond. Ik liet me letterlijk en figuurlijk aan de kant zetten. Dit gaf veel inzichten. Ook stonden de voorbenen van Ydwer naast elkaar terwijl de achterbenen in de stand stonden dat ze vooruit wilden. Er was een blokkade bij mij. Ik wil wel, maar doe het niet. Wat me van de systemische paardencoaching vooral is bijgebleven is dat je basis (gezin) eerst op de goede plek moet staan zodat het gevoel kan stromen en je verder kunt. Dit heeft me veel gebracht waar ik dagelijks profijt van heb.

 

Jolanda

Shiatsu

Elke keer opnieuw kom ik thuis bij Hedwig. Het is een jaar geleden dat ik hier zwaar depressief binnen stapte, wat ik in dit afgelopen jaar heb geleerd is eigenlijk niet te beschrijven. Ik heb mezelf leren kennen en elke keer ben ik weer verrast wat voor bijzondere momenten ik mee mag maken in de paalwoning zowel alleen als met de groep of met de paarden. Bedankt Hedwig voor alle inzichten die je me hebt laten zien.

Ymelda

Systemische opstelling met paarden

Wat een mooie ervaring, stond er versteld van. Het paard zo mooi spiegelend met alle mensen die om mij heen stonden.  Dit is geweldig, verwondering en dankbaarheid.

"Wat in goeie erfaring, stie der fersteld fan. It hynder sa moai spiegelend en alle minsken dy't om mij hinne stean. Dit is geweldich, ferwundering en tankber"

Hesther