• IMG_5488.JPG
  • 20190121_092836.jpg
  • IMG-20170117-WA0002.jpg
  • 20190122_145440.jpg
  • Pauw.jpg

Ervaringen

Op deze pagina vindt je de ervaringen van een aantal van onze cliënten en cursisten.

Shiatsu in combinatie met coaching

 

Iedere keer bespreken we een "vraagstuk" die (spontaan) in het moment opkomt. Je helpt mij om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen, geeft me inzichten die ik op dit moment zo nodig heb. Steeds een stapje dichter naar mezelf toe. Prachtig wat je doet, hoe je het doet! Soms confronterend maar altijd liefdevol en open. De combi van de begeleiding in woorden, het geven van inzichten met shiatsu is erg bijzonder en super waardevol.

Tige tank!

 

Catharina

Shiatsu

Bij Hedwig fiel ik mij thus en hjirtroch kin ik fjille en mij deljaan. Hedwig makket dat ik nei de behandeling wer mei beide fuotten op de grun stean. De wieze wer op is dat wat der untstjit mar altyd yn samenspraak. In hearlike romte om te wezen en in hearlike erfaring om te undergean. 

Janny

Systemische opstelling met paarden

Heel bijzonde, intensief! Heel dankbaar om dit mee te mogen maken, brengt me veel ook al was ik representant waarbij een ander de vraag inbracht.

Liefdevol, bijzonder, geraakt.

Een kado voor mezelf.

Sandra

Shiatsu

Bij een behandeling is het net of word je hoofd uitgezet en overheerst een gevoel van rust. Het gaat erom dat je leeft vanuit je hart en passie en dat heb ik ervaren. Er volgde letterlijk zoveel stroming in mijn leven onvoorstelbaar. 

Auke

Shiatsu

Als ik jou niet had stond ik niet op het punt waar ik nu sta. Jouw rust, je handen je woorden brengen elke keer weer nieuwe inzichten. Dank dat je er voor me bent!

Judith

Shiatsu

In een periode waarin ik mij moeilijk kon ontspannen en slecht sliep werd ik getipt om een afspraak met Hedwig te maken voor shiatsu.Zij heeft mij ontzettend geholpen door middel van Shiatsu. Niet alleen leerde ik beter te ontspannen, ook mijn hoofd werd helder waardoor ik bepaalde beslissingen kon nemen die goed voor me waren. Daar heb ik nog steeds iedere dag profijt van. Ik kan het iedereen aanraden!

Eke

Systemische opstellingen met paarden

Ik heb Hedwig leren kennen via een vriendin van mij. Zij was erg enthousiast over de effecten van de paardencoaching. En zo ontmoeten wij elkaar op een network ontbijt. Daar was ze te gast en ik ben daar vast lid. Het klikte direct. Hedwig is een echt gevoelsmens en daar herken ik mezelf in. Ik was meteen geinteresseerd over het werk wat ze deed en ik voelde al snel dat ik ook (ooit) een sessie met een paard zou willen.

 

En enige tijd later was het zover. Ik nam de stap en maakte een afspraak. Hedwig informeerde me goed over wat ik kon verwachten en dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde. Want eerlijk gezegd ben ik best wat angstig voor paarden. Dat heeft ze helemaal bij me weggenomen. Eigenlijk zonder woorden. Ik wist nog niet wat mijn directe reden was voor de sessie, dus ik ben er open ingestapt. Hedwig voelde dit heel goed aan, en kon helemaal mee. Tijdens de sessie ontvouwde zich als vanzelf het thema.

 

Door haar heldere communicatie en het vragen of ik herkende wat ze me terugkoppelde, kon ik me helemaal openstellen voor wat er gebeurde. Ik voel een hartverwarmende betrokkenheid en passie bij Hedwig voor haar paard en voor mij als client. Ze volgt helemaal haar gevoel en is direct wanneer de situatie daar om vraagt en zacht als het zacht mag zijn. Maar altijd liefdevol. En dat spreekt me enorm aan. Voor mij is veiligheid en geborgenheid van groot belang om persoonlijke processen de ruimte te kunnen geven. Zonder oordeel. Daarnaast komt ze zeer professioneel en kundig over op mij. En dat geeft veel vertrouwen.

 

Na de sessie zijn er zoveel dingen in beweging gekomen. Alsof er uit het niets zaken in beweging kwamen die al vele jaren onzichtbaar waren of vast zaten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer aangenaam verrast was over de effecten. 

 

Daarom wil ik Hedwig van harte aanbevelen aan iedereen die stappen wil zetten in persoonlijk ont-wikkeling. Het onderzoeken welke plaats je hebt in je familiesysteem en om zo weer de juiste plek in te nemen. Zodat het weer gaat stromen. Ik ben regelmatig hard aan het werk  geweest, maar dan veel tegen de stroom in. En sinds kort voel ik het weer stromen, maar dan met de stroom mee. Wat een heerlijk gevoel.

 

En deze stap kan spannend zijn. Maar Hedwig ondersteunt je daar uitstekend in en zal altijd zonder oordeel kijken naar wie je bent en is gericht op wat je op dit moment nodig hebt. Ik kijk al weer uit naar onze volgende afspraak!\

Dankjewel Hedwig 

 

Iwan

Individuele paardencoaching

Onervaren en onbevangen ging ik de bak in met het mooie zwarte paard en wat het me bracht is bijna niet te beschrijven, echt zo bijzonder ,zo speciaal !! Ik ben er echt blij mee.

Dus Hedwig .Voor mij is zeker ook duidelijk dat dit jouw pad is.Samen met Ydwer ,je werkelijk prachtige locatie ,Joseph achter en naast je ,gaat het werkelijk stromen daar in Hidaard.

Je geeft mij kracht ,bewustwording, acceptatie, er mogen zijn. En dat kan alleen als jezelf een krachtige vrouw bent .

Door jouw coaching ,je intuïtie te gebruiken ,in de energie van de pion/issue te gaan staan en van daaruit mij puur te vertellen wat je voelde ,ervaarde ……maakte dat ik geraakt werd.

Door de handelingen van Ydwer ,de vertaling door jou .Waarna letterlijk en figuurlijk de shit los gelaten werd;-]Dat alles staat op mijn netvlies gebrand.Het blijft in mijn gedachten. Het wordt mij steeds duidelijker en voelt zo als een bevrijding .Dat ik mijn eigen leven meer mag gaan leven ;-]

Dus bij deze ;HEEL ERG BEDANKT !

Ria

Systemische opstellingen met paarden

Voor mij een heel bijzondere dag hier vandaag in Hidaard, zowel de sessie met Hedwig en het Friese paard Ydwer, als ook het lekkere eten van Joseph in de middag die hij gemaakt had. Een levenservaring rijker....

"Foar my in hiel bysundere dei hjirre hjoed yn Hidaard, sawol de sessie mei Hedwig en it Fryske hynder Ydwer,  In libbenserfaring wer ryker..."

Henk Bootsma

Systemische paardencoaching

Op 7 september heb ik systemische paardencoaching gedaan bij De Stroming. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en ging er met open vizier in. Het was een hele bijzondere ervaring om mee te maken. Vooral dat Ydwer (het prachtige Friese paard van Hedwig) je dingen duidelijk maakt waardoor dingen in je leven even niet goed gaan. Ydwer heeft me 3 keer van mijn plaats geduwd terwijl ik op diverse plekken in de paardenbak stond. Ik liet me letterlijk en figuurlijk aan de kant zetten. Dit gaf veel inzichten. Ook stonden de voorbenen van Ydwer naast elkaar terwijl de achterbenen in de stand stonden dat ze vooruit wilden. Er was een blokkade bij mij. Ik wil wel, maar doe het niet. Wat me van de systemische paardencoaching vooral is bijgebleven is dat je basis (gezin) eerst op de goede plek moet staan zodat het gevoel kan stromen en je verder kunt. Dit heeft me veel gebracht waar ik dagelijks profijt van heb.

 

Jolanda

Shiatsu in combinatie met het paard Ydwer

Bijzonder ook om te zien, te voelen dat Ydwer om de tafel heen verplaatst en zo op energetisch niveau mee helpt. Fijn ook dat Hedwig dan ook aangeeft wanneer Ydwer zich heeft verplaatst. Want ik lig met ogen dicht op mijn buik met mijn hoofd in de hoofdsteun.

En dan… wanneer ik weer naast de massagetafel sta… Voel ik dat ik heel krachtig sta. Alsof ik groter ben, krachtiger maar wel 1 met alles. Een blij gevoel!

Dagen daarna voelde ik mijn energie niveau stijgen. Ik had nl. net een aantal dagen griep gehad en daarvoor te veel gedaan. Nu voel ik weer dat ik spanning ervaar en daardoor kan ik ook bewust naar ontspanning terug gaan.

Dank Hedwig en Ydwer voor deze ervaring en inzichten!

Alien

Systemische opstellingen met paarden

Bij binnenkomst voelde ik dat het hoofd dit niet wilde maar mijn gevoel gaf iets anders aan. Door het aan te gaan heb ik mezelf een cadeau gegeven en geleerd om het hoofd even los te laten en te vertrouwen op mijn gevoel. Het hoofd was mijn weerstand en daar mocht ik doorheen. Voelde dankbaar, verbindend en veel inzichten nadien. 

Dank je wel Hedwig en het paard Ydwer voor de mooie dag en de representanten, al kende ik ze niet het voelde vertrouwd en in een veilige omgeving.

 

  juni 2018

Anoniem

DE OUDE HENK IN NIEUWE KLEREN

53 jaar en toch nog vele vragen en lasten meedragend. Wat moet ik ermee en wat kan ik er aan doen. Er over praten met de naaste mensen om je heen. Toen kwam kreeg ik de tip om te contacten met Hedwig en Joseph. Twijfelend en aarzelend via de mail mijn vraag aan hen gesteld. Warm antwoord terug, zeker we kunnen je helpen. Pfff de eerste stap gezet, nu maar zien wat er gaat gebeuren.

22-6-2017 de intake

Waar kom ik terecht, nou dat kan ik zeggen een prachtig en goed voelende plek. Rust,veilig en ontspannend en 2 mensen waarmee ik direct een goede klik had. Het gesprek liep prima. Direct ging alles in werking. Emoties, opluchting, opruiming, antwoorden maar vooral het stromen van energie. Joseph is mijn chakra's langs gegaan. Kruinchakra was wel meer dan 50 meter van zijn juiste plek. ( alleen onrust in mijn hoofd waardoor ik voorover gebogen door het leven ging). Na het terug halen van deze chakra, per direct een totaal andere lichaamshouding.  Ook mijn Ziel neergezet waar het hoort. Bijzondere ervaring.

Op de terugweg was ik blij, ontspannen en opgewekt. Kreeg bij thuiskomst een applaus omdat ze direct al een ander persoon zagen. De verder week was alles anders, zowel prive als op het werk. Super!! Van Joseph en Hedwig hun stappenplan ontvangen en ik stemde ermee in. ( Had liever de paardencoaching eerder gehad )RUST!!

30-6-2017

Shiatsu massage door Hedwig. Wat er dan gebeurd is haast niet te beschrijven. Totale overgave, zelfs het gevoel van aarde te zijn geweest en opnieuw geboren. Helemaal super. Alles begon te stromen. Enorm rustgevend . Balans, en dat had ik nodig. Tevens weer kunnen aarden, ik voelde tintelingen in mijn voeten en vingers. Thuis heerlijk op blote voeten gelopen. Wat voelt dat NU goed. Nog even nummerologie gedaan. 1329 getal wat steeds in mijn leven komt. 1+3+2+9= 15 / 1+5+6 / laat nu het getal 6 staan voor beschermer van de zwakkeren !!! Ik werk met mensen met een beperking. RAAK !!

7-7-2017

Naamanalyse met Joseph. Waarom ben ik vernoemd naar mijn overleden broer die ik niet heb gekend. Ik was boos om dit. Maar na een trip samen met Joseph van Hidaard naar het Universum, maakte de boosheid plaats voor blijheid. De positieve energie stroomde door mijn hele lichaam. Veel uitleg en duidelijkheid van Joseph DANK!!

12-7-2017

Shiatsu met Hedwig. Rust, relaxed, ontspanning en alles ging weer stromen. Totale opruiming van het verleden door de stroming. Terugweg naar huis voortdurend gapen achter het stuur. ONTSPANNEND!!

21-7-2017

Eindelijk de Sessie met Ydwer het paard. Direct al een goed contact. Wat heeft Ydwer ( en Hedwig ) deze middag mij enorm geholpen. Via mijn overleden broer heb ik namens Ydwer alle antwoorden gekregen die ik had. Zelfs toen ik gehurkt  zat, gaf Ydwer mij een aai over mijn bol ( knabbelen in mijn haar ) en een schouderklop (knabbelen aan mijn schouder ) Ik, in huilen uitbarstend, kreeg voor het eerst in mijn leven een aai over mijn bol en een schouder klop via Ydwer namens mijn ouders. Zeer emotioneel, maakte mij boos. Ydwer liep weg en ging mesten ( alle shit loslaten ) en plassen ( ze was net zoals ik nog pisnijdig ). Kan meer benoemen, maar dit was een openbaring. Wat heeft Ydwer me enorm geholpen. Rest van de sessie ook heel heftig, met resultaat dat Ydwer achter mij op de grond ging liggen. VEEL ENERGIE OVER EN WEER!!

21-7-2017

Evaluatie met Joseph en Hedwig. Ik heb een totale transformatie ondergaan. Mensen om mij heen hebben van meet af aan gezien dat ik positief ben verander. Heb weer energie ,en kan dat aan anderen geven. Ik leef weer en laat anderen leven. Ik zing weer. Ik lach weer . Wat vandaag niet af komt, zien we morgen wel weer. Ruimte in mijn hoofd en in mijn leven.

DANK AAN JOSEPH, HEDWIG EN NATUURLIJK AAN YDWER

PS: Dank aan de door jullie perfecte uitgestippelde route en dat jullie die aan mij hebben voorgelegd  . De sessie met Ydwer had ik eerder gewild, maar nu kan ik zeggen dat alles perfect aansloot en dat de afsluiting met Ydwer niet  eerder had gekund. Ik was daar nog niet klaar voor. Jullie deskundigheid had dit voorzien.

Henk

Systemische opstellingen dag met paarden 

Ik heb het idee dat ik ‘wakker’ ben geworden. Alsof ik nu vaker ‘aan’ sta. De dag met Ydwer en de andere deelnemers was intens, bijzonder en waardevol. Een aanrader voor iedereen die bereid is te durven kijken naar zijn blokkades, deze wil oplossen en verder wil in vrijheid.

Jan

Shiatsu

Elke keer opnieuw kom ik thuis bij Hedwig. Het is een jaar geleden dat ik hier zwaar depressief binnen stapte, wat ik in dit afgelopen jaar heb geleerd is eigenlijk niet te beschrijven. Ik heb mezelf leren kennen en elke keer ben ik weer verrast wat voor bijzondere momenten ik mee mag maken in de paalwoning zowel alleen als met de groep of met de paarden. Bedankt Hedwig voor alle inzichten die je me hebt laten zien.

Ymelda

Systemische opstelling met paarden

Wat een mooie ervaring, stond er versteld van. Het paard zo mooi spiegelend met alle mensen die om mij heen stonden.  Dit is geweldig, verwondering en dankbaarheid.

"Wat in goeie erfaring, stie der fersteld fan. It hynder sa moai spiegelend en alle minsken dy't om mij hinne stean. Dit is geweldich, ferwundering en tankber"

Hesther

Workshop

We waren hier als groep waarin we een workshop paardencoaching hadden in combinatie met naamanalyse. Dit leverde een stukje bewustwording op. We zullen er als groep nog lang over napraten.

Boerinnegroep EVAV

In verrassend korte tijd ging ik door paardencoaching naar de kern. Diepgaand, confronterend, helend, sterk!

Gretha

Paardencoaching

Wat een bijzondere ervaring, niet wetend wat systemisch werk is met paarden ging ik de bak in, wat een bijzonder combinatie Ydwer en Hedwig, zo verbindindend. Er gingen voor mij in korte tijd allemaal luikjes open, soms confonterend maar zo helend, precies kloppend wat er op dat moment duidelijk mocht worden.

Douwe