Referenties

Op deze pagina vindt je de ervaringen van een aantal van onze cliënten en cursisten.

 

Ervaringen

Alie

Cursus Intuïtieve ontwikkeling: Opstellingen fenomenaal, veel geleerd over intuïtie en deze ervaren en uitdragen in het dagelijks leven. Ik zou het een ieder aanraden voor eigen ontwikkeling.

Catharina

 

Iedere keer bespreken we een vraagstuk" die (spontaan) in het moment opkomt. Je helpt mij om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen, geeft me inzichten die ik op dit moment zo nodig heb. Steeds een stapje dichter naar mezelf toe. Prachtig wat je doet, hoe je het doet! Soms confronterend maar altijd liefdevol en open. De combi van de begeleiding in woorden, het geven van inzichten met shiatsu is erg bijzonder en super waardevol.

Sandy

Cursus Intuïtieve ontwikkeling: Veel praktijkoefeningen, laagdrempelig, fijne begeleiding, niet zweverig, fijne, warme locatie, vertrouw nu op mijn intuïtie. .

Auke

Bij een behandeling is het net of word je hoofd uitgezet en overheerst een gevoel van rust. Het gaat erom dat je leeft vanuit je hart en passie en dat heb ik ervaren. Er volgde letterlijk zoveel stroming in mijn leven onvoorstelbaar. 

Maaike

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling: We kunnen het allemaal onze intuïtie volgen, dit heb ik geleerd. Het is laagdrempeling wat heel fijn is. Veel afwisseling, leuke praktische opdrachten.

Hannie

Hedwig deelt met veel warmte haar gaven en inzichten. Ik heb er van genoten ook van de groepsgenoten, de sfeer en de veiligheid. Een aanrader!

Bouwbedrijf Bootsma Tirns

Sinds enkele jaren doen we voor onze kantoormedewerkers stoelmassage door Hedwig Ydema

Hedwig komt bij ons op de zaak en elke medewerker krijgt en behandeling van ca. 15 minuten

We doen dit iedere maand.

Het voldoet ons en onze medewerkers erg goed

Voor onze bedrijfsvoering zien we dit in het kader van duurzame inzetbaarheid

Karin

4 fijne avonden gehad met een besloten groepje, voelde vertrouwd, fijne begeleider.

Bedankt voor de inspirerende avonden.

Een aanrader!

Wiepkje

Deze cursus heb ik als inspirerend ervaren. De opstellingen hebben mij geraakt. Verbazend dat je intuïtie zoveel waardevolle informatie kan geven.  Ik zou het mensen aanraden die veel in hun hoofd zitten. 

 

 

Lize

Ik ben Lize (8 jaar) en als ik naar Hedwig ga denk ik yes eindelijk weer eens naar haar toe want ik durf daar alles te zeggen en kan ik mijn gevoel kwijt zonder dat er rare blikken op worden gezet. Ik heb er ook heel veel aan. Mijn problemen worden hier opgelost en trouwens het is ook zo leuk omdat Hedwig zo super lief is. 

 

 

Tineke

Wat fijn dat je op mijn pad bent gekomen. Ik heb mogen ervaren je je bij mij goed hebt aangevoeld waar letterlijk mijn blokkades zitten. Ik voel dat ik weer beter in mijn lichaam zit en bewuster ben van mijn patronen. Ik voel me een prettiger mens worden door jou. 

Dank je wel!

 

Janny

Bij Hedwig fiel ik mij thus en hjirtroch kin ik fjille en mij deljaan. Hedwig makket dat ik nei de behandeling wer mei beide fuotten op de grun stean. De wieze wer op is dat wat der untstjit mar altyd yn samenspraak. In hearlike romte om te wezen en in hearlike erfaring om te undergean. 

Sandra

Heel bijzonde, intensief! Heel dankbaar om dit mee te mogen maken, brengt me veel ook al was ik representant waarbij een ander de vraag inbracht.

Liefdevol, bijzonder, geraakt.

Een kado voor mezelf.

Judith

Als ik jou niet had stond ik niet op het punt waar ik nu sta. Jouw rust, je handen je woorden brengen elke keer weer nieuwe inzichten. Dank dat je er voor me bent!

Iwan

Systemische opstellingen met paarden

Ik heb Hedwig leren kennen via een vriendin van mij. Zij was erg enthousiast over de effecten van de paardencoaching. En zo ontmoeten wij elkaar op een network ontbijt. Daar was ze te gast en ik ben daar vast lid. Het klikte direct. Hedwig is een echt gevoelsmens en daar herken ik mezelf in. Ik was meteen geinteresseerd over het werk wat ze deed en ik voelde al snel dat ik ook (ooit) een sessie met een paard zou willen.

...

Ria

Individuele paardencoaching

Onervaren en onbevangen ging ik de bak in met het mooie zwarte paard en wat het me bracht is bijna niet te beschrijven, echt zo bijzonder ,zo speciaal !! Ik ben er echt blij mee.

Dus Hedwig .Voor mij is zeker ook duidelijk dat dit jouw pad is.Samen met Ydwer ,je werkelijk prachtige locatie ,Joseph achter en naast je ,gaat het werkelijk stromen daar in Hidaard.

Je geeft mij kracht ,bewustwording, acceptatie, er mogen...

Henk Bootsma

Systemische opstellingen met paarden

Voor mij een heel bijzondere dag hier vandaag in Hidaard, zowel de sessie met Hedwig en het Friese paard Ydwer, als ook het lekkere eten van Joseph in de middag die hij gemaakt had. Een levenservaring rijker....

Foar my in hiel bysundere dei hjirre hjoed yn Hidaard, sawol de sessie mei Hedwig en it Fryske hynder Ydwer, 

Jolanda

Systemische paardencoaching

Op 7 september heb ik systemische paardencoaching gedaan bij De Stroming. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en ging er met open vizier in. Het was een hele bijzondere ervaring om mee te maken. Vooral dat Ydwer (het prachtige Friese paard van Hedwig) je dingen duidelijk maakt waardoor dingen in je leven even niet goed gaan. Ydwer heeft me 3 keer van mijn plaats geduwd terwijl ik op diverse plekken in de paardenbak stond. Ik liet me...

Hesther

Systemische opstelling met paarden

Wat een mooie ervaring, stond er versteld van. Het paard zo mooi spiegelend met alle mensen die om mij heen stonden.  Dit is geweldig, verwondering en dankbaarheid.

Wat in goeie erfaring, stie der fersteld fan. It hynder sa moai spiegelend en alle minsken dy't om mij hinne stean. Dit is geweldich, ferwundering en tankber"

"