Voorouderheling

 

De werkwijze is volgens methode van Maarten Oversier, regressie en voorouderheling. 

De werkzaamheid van de therapie is gebaseerd op de gedachte dat problemen een oorzaak hebben. De problemen komen voort uit pijnlijke en verwarrende ervaringen (trauma’s) die onverwerkt zijn “achtergebleven” en daarom als “onaf” gezien kunnen worden. Dit kunnen recente ervaringen zijn, maar ook (hele) oude, vaak vergeten of verdrongen gebeurtenissen uit het verleden. In deze vorm van regressietherapie/ voorouderheling kijk ik niet alleen naar je voorouders en vorige levens maar ook naar je huidig leven en naar jouw familiesysteem. Wat speelt bewust of onbewust nog een rol in je leven? Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Of heb je bijvoorbeeld een (chronische) fysieke klacht?

De therapie is zeer doelgericht en kent een logische opbouw. Je krijgt inzicht in hoe bepaalde ervaringen, klachten of patronen doorwerken in je huidige leven. Daardoor vallen er puzzelstukjes op zijn plaats waardoor je een andere kijk op jezelf, de medemens en het leven krijgt.

Voorouderlijke Heling stelt je in staat om vrede te sluiten met de leden van jouw familie die vele generaties teruggaan. Omdat energie niet wordt beperkt door tijd en ruimte, is het mogelijk om verbinding te maken met het Hoger Zelf van een voorouder die overgegaan is Hiermee ontstaat heling in jou familie lijn waardoor je de regie over jou leven kan pakken. Als wij onze familiegeschiedenis niet kennen zijn we stuurloos. Je ziet ook ziektepatronen terugkomen in de generatie nu, geschiedenis herhaalt zich.

Wil jij ook van onzichtbaar zijn in je leven naar zichtbaar bestaansrecht dan ben je van harte welkom om stroming in jou leven te ervaren. Fijn je te ontmoeten.

Een ervaringsverhaal  "van onzichtbaar naar zichtbaar bestaanssrecht" van mij staat in het boek Bestaansrecht van Maarten Oversier.